tiistai 4. maaliskuuta 2014

Oral -B sähköhammasharjan vaihtopäät

Olen Buzzadorin suosittelija, joka testaa erilaisia tuotteita ja hyväksi koettuaan suosittelee niitä eteenpäin. En siis saa rahallista korvausta tuotteiden suosittelusta. Taas löytyi suositeltavaa!

Tällä kertaa sain testattavakseni oral -B sähköhammasharjan vaihtopäitä.

Testattavakseni sain Oral -B Floss Actionin, Oral -B 3D Whiten sekä Oral -B TriZonen.


















Oral -B Floss Action -harjaspään Micropulse-harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin ja poistavat plakkia tehokkaasti.

Oral -B 3D White -harjaspää on suunniteltu poistamaan värjäytymät hellävaraisesti ja luonnollisesti. Hammaslääkäreiden innoittama kuminen kiillotuskuppi poistaa hammaspinnoilta esimerkiksi kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia värjäytymiä.

Oral B TriZone -harjaspään kolmen toiminnon innovatiivinen puhdistustekniikka poistaa plakin syvältä hammasväleistä, jolloin plakinpoisto on ylivoimaista tavalliseen käsikäyttöiseen hammasharjaan verrattuna.

Harjaspäät sopivat yhteen kaikkien Oral -B sähköhammasharjojen kanssa(lukuunottamatta Pulsonicia) ja K-SM:stä sekä K-M:stä.


Omia käyttökokemuksia testattavana olleista harjaspäistä

Olen nyt testannut Oral -B harjaspäitä muutaman viikon ajan ja kyllähän näissä tuntee eroa tavalliseen harjaan verrattuna ja tavalliseen Oral -B -harjaspäähän verrattunakin. Hyviä käytössä, vaikkakin Oral -B 3D White tuntui aluksi hassulta käyttää kumisen kiillotuskuppinsa ansiosta. Teen suurena ystävänä tämä kuitenkin oli omassa käytössäni ehkä paras harjaspää, koska se tosiaan poisti niitä teen tuomia tummentumia hampaista. Muutkin harjaspäät olivat hyviä, mutta omalla kohdallani tuo tummentumia poistava harjaspää on itselleni se tarpeellisin. Suosittelen muillekin:)

Harjaspäiden lisäksi sain paketissani Oral -B Pro-Expert -hammastahnaa, joka myöskin osoittautui todella  hyväksi. Normaalistihan sitä on tullut ostettua sitä sun tätä hammastahnaa Oral -B-merkin lisäksi ja kyllähän sen käytössä näkee, että se kalliimpi vaihtoehto eli Oral -B olisi se parempi kuin ne halpismerkit joita tulee usein ostettua. Suosittelen kokeilemaan:)

#oralbhymy #buzzador



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti