sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Del Monte Smoothie - pehmeän jäätelömäinen herkku Smoothie

Sain testattavakseni Del Monte Smoothie uutuuksia mauissa vadelma ja mango. Kyseessähän on siis pehmeän jäätelömäinen smoothie jota löytyy kaupan pakastealtaasta jäätelöiden joukosta. Kyseessä ei ole jäätelö, eikä mehujää vaan smoothie. -jäädytetty smoothie.

Smoothiet ovat rasvattomia sekä maidottomia. Kuin juotava smoothie, mutta jäässä. Maku oli hyvin voimakas ja meillä lapsetkin tykkäsivät näistä. Del Monte Smoothiet sisältävät 25-30% aitoa marjaa tai hedelmää, eikä niissä ole keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita ja ne ovat laktoosittomia.

Itse ostimme näitä kesän ensi helteillä ja onnekseni olin päässyt hopottajien kampanjaan testaamaan Del Monte Smoothieita, koska muuten sieltä kaupasta olisi kulkeutunut kotiin sitä mitä ennenkin. Nämä osoittautuivat kuitenkin niin hyviksi, että ostamme näitä jatkossakin. Yhdessä paketissa on 3kpl Smoothieita, joten sopii hyvin yksin eläjänkin pakastimeen.

Näitä suosittelen toisillekin ja parhaiten olen itse löytänyt Del Monte Smoothiet K-Citymarketin pakastealtaasta tai K-Supermarketista. Oma suosikkini on vadelma, mutta tykkään vadelmista muutenkin joten valinta oli erittäin helppo.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan lisää tuotteisiin: www.hopottajat.fi/delmontesmoothiet
























Pääsin testaamaan Del Monte Smoothieita Hopottajien kampanjassa, enkä saa testaajana toimimisestani palkkaa tai muita etuja ja kerron tuotteista oman rehellisen mielipiteeni(kaikki kampanjat eivät ole saaneet suosittelujani vaan päinvastoin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti