maanantai 18. tammikuuta 2021

Blogin putsausta suunnitellessa

Vanhoja kirjoituksiani läpikäydessä huomasin, että niin vaan ei kannata kirjoittaa jotain toisaalle ja tehdä siitä sitten linkkiä. Näin menetin sellaiset 300 reseptiäni kuvineen. Pitänee poistaa kyseiset postaukset. 

Kirjoittelin aikoinaan reseptejä erääseen palveluun, koska siellä kerättiin pisteitä laadukkaisiin tuotteisiin mm. kirjaamalla reseptejä palveluun. Eikä ne olleet mitään pikkupalkintoja vaan esim. Sarpanevan valurautapatoja, Iittalan taikamukeja ja lautasia sekä lusikoita. Kalleimmat tuotteet olisi olleet kaupassa yli 200€. 

Eniten harmittaa menettää ne jotkut reseptit, jotka onnistui todella  hyvin ja sinä nimenomaisena versiona. Mutta niinpä vaan ei ole enää siellä, ei. 

Samaan poistoon joutanee useita muitakin linkkejä sisältäviä "tosi tärkeitä" postauksia. Mitä saada netistä ilmaiseksi tai lähes ilmaiseksi? Näitähän ei ole enää juurikaan. Toimimattomia linkkejä. Toki netistä löytyy vieläkin paljon ilmaista, mutta himpun eri tavalla. Ehkä en halua enää mainita niistä kenellekään toiselle innokkaalle, joka/jotka ryntäyksellä aiheuttaa sen, että apaja on pian tyhjä. 

Eikä ole enää hopottajiakaan olemassa. Loistava suosittelupalvelu aikanaan. Melkein joka kamppiksessa mukana suunnilleen alusta loppuun. Buzzadorista ei voi odottaakaan enää pääsevänsä mihinkään kamppikseen. Sinne olisi oltava tuhottomasti seuraajia, instagram, twitter ja ties mitä youtube-kanavaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti