lauantai 13. syyskuuta 2014

Vanish

Tulin testanneeksi elämäni ensimmäisen kerran Vanishia pyykinpesussa:)

Ennenhän olen antanut lian vain olla vaatteessa jos en ole sitä saanut puhtaaksi enempiä jynssäämättä. Vaate vaan ns. rönttävaatekäyttöön ja se siitä. Nyt alkoi vaan harmittaa se vaatteiden likaantuminen, koska tulin ostaneeksi lapsille "hiukan" kalliimpia nättejä vaatteita ja sitten niihin tuli aivan varmasti tahroja koska samat kivat vaatteet olivat koko ajan käytössä. Ei yhtään kiva käyttää enää likaisena, vaikka lapsia se ei haitannutkaan.
Tulin katsoneeksi Citymarketissa Vanishia ja olikin jo kädessä ostoa varten, mutta jätin se sillä kertaa hyllyyn. Vähän aikaa tästä sain kuitenkin tiedon, että Buzzadorilla on kampanja jossa voisi päästä kokeilemaan Vanishia. Tuurilla pääsin tähän kampanjaan ja sain muutamaa erilaista Vanish jauhetta sekä geelia kokeiluun ja ystäville jaettavaksi.  Mukana oli testiriepu joka oli tietynlaista materiaalia ja itselläni ne liat on ihan peruscollegekankaissa pääasiassa, joten kokeilin tuotetta sitten niihin aitoihin tahroihin jota meillä tosiaan tulee.

Uutena tuttavuutena Vanish vaati sitten enemmän perehtymistä mitä ja mihin ja miten sitä laitetaan.
Osan tahroista voi esikäsitellä ennen varsinaista pesua tai liuottaa Vanishissa. Vanishia voi lisätä jokaiseen pesuun ja lisäsinkin sitä toisen pesuaineen lisäksi lokeroon. Lapsiperheenä kiva oli, että tuotteet on hajusteettomia sekä joutsenmerkittyjä sekä suurin osa allergia- ja astmaliiton suosittelemia. Uusi tieto tämäkin itselleni, koska olen ennen ajatellut tällaista tahran poistajaa vihonviimeiseksi myrkyksi enkä ainakaan aivan kaikille sopivaksi. No, aina oppii uutta.
Vanish tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia Vanish-tuotteita eri tarkoitukseen.
Itselleni oli uusi tieto, että Vanishilla on myös yksi tuote matoille sekä huonekaluille.







Suosittelen testaamaan omille tahroille:)



 Sanoisin, että parempi testata kuin itkeä sitä ettei siitä ihanasta vaatteesta tullut yritettyä irroittaa sitä likaa vaan nyt se on varmasti pilalla.



Villavaatteille en näin syksyllä päässyt tätä kokeilemaan, mutta tulin aikoinaan ostaneeksi kirpparilta pilkkahinnalla Ruskovillan villahaalarin, joka oli tosi likainen. Hankasin sitä vähän sappisaippualla tahrojen päältä ja sinne ne kaikki tahrat katosi. Vanishilla sama voisi toimia liottamalla -täytyy testata kunhan tulee villahaalariaika ja termiitit pääsevät ne likaamaan.


Nyt täytyy päivittää tätä todella ruohoisten housujen osalta! Poika pelasi vähän jalkapalloa harmaat collegehousut jalassa ja tulivat järkyttävän näköisiksi eli mm. vihreiksi. Illalla jätin likoamaan Vanishiin ja vain likoamaan niin ne liat katosi! On juuri koneessa pesussa joten kuvaan ne tähän puhtaana kunhan kuivavat. Lähtötilanne kuvakin näistä on.

Tässä tilanne kun sain 9-vuotiaan pojan jalkapallon peluussa likaantuneet collegehousut. Eikös näytä vähemmän kivalle ja varsinkin kun ovat melko uudet!






Seuraavaksi laitoin housut lavuaariin ja päälle vanishjauhetta sekä vettä lavuaarin täyteen ja jätin housut illalla likoamaan.






Olipa seuraavana päivänä ihmetys suuri kun ne järkyttävät ruohojäljet, multa yms. lika oli täysin poissa ilman mitään hinkkaamisia! Lavuaarin vesi oli vaan hyvin vihreää. Heitin housut vielä pyykinpesukoneeseen 40 asteen pesuun muun pyykin mukaan ja lopputulos on tässä alla! Ei jälkeäkään tuosta liasta. Voin tunnustaa etten uskonut tätä. 





Nyt ei ole huolen häivää mitkä housut jalassa tuo poika ulkona kirmaa kun saan ne Vanishilla täysin puhtaiksi ja vielä ilman hirmuisia käsivoimia. 

Tosiaankin suosittelen! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti