maanantai 13. huhtikuuta 2015

Appelsiinihyytelö

Mökillä ollessa muutamat appelsiinit alkoivat kovettua pinnalta ja ainoa vaihtoehto oli puristaa ne mehuksi. Tällä kertaa en tehnytkään mehuista pelkkää mehua vaan jälkiruoaksi appelsiinihyytelöä. Ohje on hyvinkin helppo ja yksinkertainen ja onnistuu jopa vaatimattomissakin mökkiolosuhteissa ja jopa lapsilta. 


Appelsiinihyytelö

6kpl appelsiineja
8dl vettä
2dl hyytelösokeria

Purista appelsiineista mehut ja yhdistä mehu veteen ja kiehauta vesi kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri vähitellen koko ajan sekoittaen niin kauan, että liemi kirkastuu. Kaada annosmaljoihin ja anna olla hetken huoneenlämmössä ja nosta sitten viileään ennen tarjoilua. Annosmaljoihin voi lisätä myös appelsiinin hedelmälihaa ennen liemen kaatamista. 


















Lisää reseptejä löytyy osoitteella www.ideakeittio.fi, jonne sivustolle kirjoitan reseptejä tunnuksella erakkorapu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti