Täytekakkupohja (suklaa)
6 kpl kananmunia
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Kakkuvuokaan:
voita
korppujauhoja
Valmistus:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon. Sekoita taikina tasaiseksi varovasti nostellen.
Kaada taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun noin 24cm halkaisijan korkeaan vuokaan ja paista uunin alatasolla 35 minuuttia. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä.
Tavallisen täytekakkupohjanhan tästä saa jättämällä vain tumman kaakaojauheen pois reseptistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti